Котлети готуються досить швидко. Інгредієнти для їх приготування легко знайти на ринку або в магазині.
Покроковий рецепт
Підготувати всі інгредієнти для приготування котлет.
Зіру, насіння пажитника, насіння гірчиці, чорний кмин прогріти на сковороді без додавання масла близько 2 хвилин. Додати до фаршу.
Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на крупній тертці. Обсмажити на вершковому маслі до рум’яного кольору.
Корінь імбиру, часник, коріандр, мускатний горіх, насіння чорного і зеленого кардамону перетерти в блендері і додати до фаршу.
Також до фаршу додати обсмажені цибулю і моркву, яйце, порошок манго, розмарин, приправу для м’яса і сіль. Зробити фарш.
Розігріти рослинну олію в сковороді, сформувати котлети і обваляти їх у панірувальних сухарях. Обсмажити з двох сторін на середньому вогні до готовності.
Блюдо готове. Приємного апетиту!