Суп їдять на обід кожен день. Ще одна варіація приготування популярного страви урізноманітнює обіднє меню.
Покроковий рецепт
Свинячі реберця промити і поставити варитися. Додати для смаку чорний перець і лавровий лист. Насичений бульйон готується протягом години.
Моркву почистити і натерти на тертці, можна використовувати попередньо заморожену натерту моркву. Буряк почистити і порізати тонкою соломкою. Чищений цибулю нарізати на кубики. Підготовлені овочі викласти на сковороду і обсмажувати до готовності. Коли овочі будуть майже готові, додати чайну ложку столового 9% оцту і половинку чайної ложки цукру. Завдяки оцту колір і смак борщу стане насиченим, а цукор погасить зайву кислоту
Картоплю почистити і порізати брусочками
У каструлю з бульйоном, додати картоплю і обсмажені овочі. Варити до готовності. Почистити зубки часнику, подрібнити і додати в готовий борщ, для аромату. Подавати зі сметаною.