Ароматний рибний бульйон з прянощами і білим вином

Ароматний рибний бульйон з прянощами і білим вином – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Крупно порубати черешкова селера, потім нашаткувати тоненькими півкільцями очищену цибулину, після цього необхідно промити риб’ячі плавники і голови.

Підготувати велику каструлю, викласти в неї голови з плавниками, додати нарізані овочі влити необхідну кількість відфільтрованої води.

Поставити посуд на помірний вогонь і варити хвилин двадцять інгредієнти під кришкою.

Додати в каструлю всі інші інгредієнти, продовжити процес варіння ще п’ятнадцять хвилин. Потім процідити приготований рибний бульйон, остудити його повністю і використовувати за своїм розсудом.

Якщо рибний бульйон з прянощами зварений був у великій кількості, то його можна просто заморозити і тримати в морозильній камері до того моменту, поки він не знадобиться.