Бабусині дріжджові млинці на пшенном куліші

Бабусині дріжджові млинці на пшенном куліші – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо інгредієнти для приготування тіста. На самому початку відварюємо пшоно до готовності, і щоб вийшло не кашею, а з невеликою кількістю води, остуджуємо.

У велику каструлю відправляємо зварений куліш, яйце, сухі дріжджі, чайна ложка солі, 3 столові ложки цукру (за смаком, можна більше) і рослинне масло. Все перемішуємо блендером або міксером.

Додаємо борошно і ретельно збиваємо до консистенції густої сметани.

Накриваємо кришкою, утеплюємо і ставимо в тепле місце, щоб тісто підійшло. Приблизно через годину або більше перевіряємо, якщо тісто підійшло, то приступаємо до смаження млинців.


Розігріваємо сковороду, наливаємо трохи олії і випікаємо млинці.

Ось і все, млинці готові. Подавати можна з чим завгодно, зі сметаною, згущеним молоком, медом або просто улюбленим варенням. Приємного апетиту!