Готуємо інгредієнти для приготування тіста. На самому початку відварюємо пшоно до готовності, і щоб вийшло не кашею, а з невеликою кількістю води, остуджуємо.
У велику каструлю відправляємо зварений куліш, яйце, сухі дріжджі, чайна ложка солі, 3 столові ложки цукру (за смаком, можна більше) і рослинне масло. Все перемішуємо блендером або міксером.
Додаємо борошно і ретельно збиваємо до консистенції густої сметани.
Накриваємо кришкою, утеплюємо і ставимо в тепле місце, щоб тісто підійшло. Приблизно через годину або більше перевіряємо, якщо тісто підійшло, то приступаємо до смаження млинців.
Розігріваємо сковороду, наливаємо трохи олії і випікаємо млинці.
Ось і все, млинці готові. Подавати можна з чим завгодно, зі сметаною, згущеним молоком, медом або просто улюбленим варенням. Приємного апетиту!