Банановий хліб з волоськими горіхами

Банановий хліб з волоськими горіхами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.



1. Вершкове масло розм’якшити і збити в пишну масу з цукром. По одному додавати яйця, продовжуючи збивати. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем і додати в масляно-яєчну суміш.



2. Банани очистити від шкірки, поламати на шматочки і добре розім’яти виделкою або можна перемолоти блендером в пюре. Додати в тісто.

3. З лимона зняти акуратно цедру, не зачіпаючи білу частину. Вичавити лимонний сік. Цедру і сік додати в тісто.


4. Горіхи очистити, порубати на дрібні шматочки. Можна перемолоти в кавомолці, але тоді буде менше відчуватися їх аромат. Додати в тісто.

5. Підготувати форму для випічки. Змастити рослинним маслом і присипати борошном. Готове тісто вилити у форму і поставити в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 35-45 хвилин. Перевірити готовність хліба зубочисткою.





6. Хліб вийшов просто чудовий – в міру вологий, в міру розсипчастий. І просто з божественним ароматом одночасно і бананів, і горіхів!