Банановий пиріг з журавлиною з сухарів

Банановий пиріг з журавлиною з сухарів – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ванільні сухарі дрібно нарізати, перекласти в миску, додати сухі інгредієнти, збити все блендером, підготувати глибоку тарілку.

Збити в ній курячі яйця, перелити яєчну масу в миску з сухими компонентами, додати трохи жирного молока, перемішати, накрити ємність кришкою і ненадовго відставити в сторону.

Хвилин через десять перемішати ароматне тісто ще раз, потім підготувати форму невеликого розміру з високими бортиками, зсередини змастити її яким-небудь маслом, злегка присипати цукровим піском.

Банани почистити, нарізати їх невеликими шматочками, перекласти нарізані фрукти у форму, насипати в’ялену журавлину, рівномірно розподілити ці компоненти в ємності для запікання.

Зверху на журавлино-банановий шар викласти пряне тісто, акуратно розподілити його лопаткою.

Поставити форму в духовку, прогріту до 195 градусів, запікати пряник протягом півгодини до приємного золотистого відтінку.