Банановий сорбет

Банановий сорбет – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуйте простий сироп, використовуючи рівну кількість коричневого цукру і води. Досить розчинити цукор… Нехай сироп охолоне…

Візьміть велику чашу блендера і покладіть в неї шматочки банана. Для кращого смаку і текстури використовуйте стиглі фрукти. Збийте все до однорідного стану.

Додайте в пюре порошок порошок кориці і кардамона.

Тепер в охолоджений коричневий цукровий сироп додайте сік лайма і добре перемішайте …

Далі змішайте бананове пюре і сироп. Поставте пюре в морозильну камеру. Морозьте протягом 1 години і вийміть…

Добре перемішайте з допомогою ложки. Знову заморожуйте… Повторіть те ж саме 5 або 6 разів … Після 6 раз дозвольте йому заморожуватися протягом ночі або не менше 10 годин … Подавати банановий сорбет порційно в чашках, прикрасивши листочками м’яти. Приємного апетиту!