Бананово-ягідний смузі

Бананово-ягідний смузі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ягоди розморозити і промити під проточною водою. Якщо ягоди дуже великі, то можна порізати їх на кілька частин.

Блендером збити полуницю, потім до неї додати ожину, і знову збивати до отримання однорідної маси.

Банан чиститься і ламається на кілька частин. Шматочки банана викладаються до суміші зі збитих полуниці і ожини.

Всі ягоди і фрукти знову збиваються до однорідності і отриману суміш можна їсти ложкою або пити через шикорую трубочку.

Подавати охолодженим, зберігати в холодильнику. Перед подачею можна додати трохи шматочків шоколаду або драже. Приємного апетиту!