1. Кабачки промити, нарізати кільцями (товщина 5 мм) і обсмажити на сковороді гриль.
2. Баклажани також промити, нарізати кільцями (товщина 5 мм) і обсмажити на сковороді гриль.
3. Ковбасу варену, типу докторська (хоча можна взяти і салямі) нарізати тонкими кільцями.
4. Сметану змішати з кетчупом і посолити.
5. Застелити деко пергаментним папером і змастити рослинним маслом. На деко почати викладати шарами: спочатку кабачки, потім змастити соусом. Потім баклажани.
6. Баклажани також змастити соусом. (Овочі не солимо, адже у нас солоний соус). На баклажани викладаємо кільця ковбаси. І так чергуємо поки не закінчаться інгредієнти.
7. Сир беремо вже нарізаний тонкими пластинками. Склянкою під розмір овочів вирізаємо кружечки. Кладемо зверху на вежі. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин (до тих пір, поки сир не розплавиться).