Бефстроганов

Бефстроганов – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецептів бефстроганов – безліч, але в деякій мірі вони всі схожі. Бефстроганов, воно ж «М’ясо по-строгановськи», «Бет а-ля Строганов» — російське блюдо, яке готується з дрібно нарізаних шматочків яловичини, залитих сметанним або вершковим соусом. Сметана в даному випадку надає кислинку, а вершки додадуть невелику солодкість страви і дадуть більш ніжний смак. Якщо ви використовуєте тільки сметану, то додайте її в кінці, за 2 — 3 хвилини до готовності страви. Загальний час приготування близько 30 хвилин.
Отже, мій рецепт бефстроганов з яловичини.

Покроковий рецепт