Біфштекс, фаршировані печерицями та шпинатом

Біфштекс, фаршировані печерицями та шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Близько 60 г печериць смажать на вершковому маслі до золотистого кольору.

Додають нарізаний бекон, чавлений часник, трохи різаного шпинату і 2 чайних ложки сиру. Все це, помішуючи, доводять до готовності.

Знімають з плити, за смаком додають чорний перець горошком і мелений перець. Начинка готова.

На шматку м’ясної м’якоті, вагою близько 250 г, роблять збоку надрізи для начинки. У м’ясо закладають приготовлену начинку, після чого обсмажують на сильному вогні протягом десяти хвилин. (Можна м’ясо, для вірності, зав’язати кухонних ниткою).

Для повної готовності, м’ясо витримують в духовці ще на протязі декількох годин.

Готову страву зверху поливають лимонним соком. Як гарнір можна подавати картоплю і овочевий салат.