Близько 60 г печериць смажать на вершковому маслі до золотистого кольору.
Додають нарізаний бекон, чавлений часник, трохи різаного шпинату і 2 чайних ложки сиру. Все це, помішуючи, доводять до готовності.
Знімають з плити, за смаком додають чорний перець горошком і мелений перець. Начинка готова.
На шматку м’ясної м’якоті, вагою близько 250 г, роблять збоку надрізи для начинки. У м’ясо закладають приготовлену начинку, після чого обсмажують на сильному вогні протягом десяти хвилин. (Можна м’ясо, для вірності, зав’язати кухонних ниткою).
Для повної готовності, м’ясо витримують в духовці ще на протязі декількох годин.
Готову страву зверху поливають лимонним соком. Як гарнір можна подавати картоплю і овочевий салат.