Відмінне поєднання продуктів! Відварна куряча грудка, яйця і квасоля роблять страву ситним. Свіжий огірок і цибулю надають салату легкість і соковитість, а мариновані – кисло-солодкий смак.
Інгредієнти
куряча грудка або філе – 200 г | |
курячі або перепелині яйця – 3 або 12 відповідно | |
червона квасоля – 200 г | |
свіжий огірок – 200 г | |
маринований огірок – 100 г | |
цибуля червоний – 1 невелика головка | |
Заправка | |
сметана 10% – 100 г | |
соєвий соус – 2 ч. ложки | |
гірчиця – 1 ч. ложка |
Зовсім простий в приготуванні і дуже смачний, ситний і швидкий салат. Особливо він хороший тим, що не вимагає багато часу на приготування. Поки вариться куряче філе і яйця, можна спокійно підготувати інші інгредієнти, зробити заправку. Чудово підходить на вечерю всім, хто стежить за харчуванням – і не залишитися голодним і з калоріями не перебрати. Назва говорить сама за себе – основа цієї страви – білок. Саме тому цей салат можна приготувати як самостійне блюдо, так і з будь-яким гарніром. Відмінний варіант вечері не вимагає великих витрат як часу, так і за ціною. Підійде і на кожен день і раптовим гостям доведеться за смаком.
Покроковий рецепт
Куряче філе промиваємо й варимо близько 30-40 хв. Яйця відварити круто. Після приготування остудити.
Поки сирі інгредієнти готуються, нарізаємо свіжі і мариновані огірки, а також цибулю. Банку з квасолею розкриваємо і зливаємо рідину.
Далі нарізаємо куряче філе.
Подрібнюємо яйця.
Готуємо заправку до салату. Змішуємо сметану, соєвий соус і гірчицю. З’єднуємо всі інгредієнти і добре перемішуємо. Також, солимо і перчимо за смаком. Приємного апетиту!