До двохсот градусів спочатку прогріти духовку, потім окремо з коричневим цукровим піском збити достатню кількість сирих яєць курячих, далі додати густу сметану в цю ж посуд, не припиняючи процесу збивання.
Додати в посуд зі збитою яєчною солодкої сумішшю борошно з тертого мигдалю, а також пшеничну, насипати розпушувач, перемішувати до тих пір, поки мигдальне тісто не придбає досить густу консистенцію.
Далі підготувати порційні формочки невеликого розміру, в них слід помістити мигдальне тісто, спекти солодкі бісквіти, а в цей же час можна приготувати глазур.
Наламати дрібніші високоякісний шоколад в необхідній кількості, перекласти його у вогнетривкий посуд, додати м’яке вершкове масло і прогрівати все при періодичному помішуванні до тих пір, поки суміш не буде дуже гладкою і досить однорідною.
Як тільки мигдальні порційні бісквіти повністю приготуються, полити їх шоколадною глазур’ю, остудити і подавати до столу на красивому сервировочном блюді.