Бісквітний пиріг з яблуками Пампушка

Бісквітний пиріг з яблуками Пампушка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У мисці збиваємо яйця з цукром. Спочатку збиваємо на маленькій швидкості, потім швидкість поступово увеличиваеми збиваємо до густоватой маси.

Потім у збиту масу поступово просіваємо борошно і акуратно перемішуємо тісто бажано силіконової лопаткою.

Тісто виливаємо у форму ( форму треба змастити олією). Яблука викладаємо в довільній порядку.

Пиріг ставимо в нагріту духовку. Випікаємо при температурі 180 °С 40-45 хвилин.

Готовність пирога перевіряємо дерев’яною паличкою. Перед подачею дати пирогу постояти 5-10 хвилин, дати “відпочити”. Приємного апетиту!