Рецепт улюбленого торта “Панчо”, готується дуже легко, для начинки можна використовувати не тільки ананаси, а й будь-які інші фрукти на ваш смак.
Інгредієнти
Бісквітні коржі – 800г Я використовувала готові бісквітні коржі, Ви можете приготувати їх самостійно | |
Сметанний крем | |
Сметана 25% жирності – 650г Замість сметани можна використовувати жирні вершки | |
Цукрова пудра – 125г | |
Начинка | |
Ананаси консервовані – 500г | |
Глазур | |
Шоколад гіркий – 1 плитка | |
Вершкове масло – 30-40г | |
Молоко – 1 ст. л. |
Простий в приготування тортик, ситний і дуже смачний.
Покроковий рецепт
Для початку робимо крем:
Збиваємо сметану і додаємо до неї цукрову пудру.
Відокремлюємо сік від ананасів
Один корж просочуємо соку ананаса
Залишилися коржі нарізаємо невеликими кубиками і кладемо в глибоку чашу, додаємо заздалегідь приготовлений крем, приблизно 2/3, (частина крему необхідно залишити для покриття торта зверху) і акуратно перемішуємо, намагаючись не перемішати, щоб шматочки коржів сильно не розсипалися, і все не перетворилося в однорідну масу
До отриманої маси додаємо ананаси, і також акуратно розмішуємо
Далі нашу отриману масу акуратно викладаємо на просочений ананасовим соком корж у вигляді гірочки, і змащуємо залишилися кремом
Тепер нам залишається тільки зробити глазур, для цього в невелику тарілочку розламуємо плитку шоколаду, додаємо вершкове масло, молоко, і ставимо в мікрохвильову піч на 1-2 хвилини, при цьому періодично перемішуючи. Також можна зробити все це на водяній бані
На завершення поливаємо наш тортик глазур’ю і відправляємо в холодильник на пару годин, щоб він просочився.
ПРИЄМНОГО ВСІМ АПЕТИТУ! 🙂