Бісквітний торт в мультиварці

Бісквітний торт в мультиварці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Я вважаю цей рецепт дуже простим у приготуванні, але дуже смачним. Я робила його на день народження своєї доньки. Всі були в захваті! За цим рецептом бісквіт не падає, виходить високим. Найбільше мені подобається пекти його в мультиварці. Часу займає близько 50 хвилин при режимі “Випічка”.
Тісто:
яйця 5 шт
борошно стакан
стакан цукор

Крем:
стакан вершки
цукор пів склянки

Просочення бісквіта:
цукровий сироп (чай)
прикрасити вафельками, виноградом, гранатом…

-Для приготування бісквіта :
яйця збити з цукром 15 хвилин, додати борошно. Вилити у форму , випікати 20-25 хвилин , охолодити.
-Для приготування крему :
вершки збити з цукром хвилин 6-7. Коли бісквіт охолоне змастити вершками і прикрасити….

Покроковий рецепт