Почнемо. Огірки необхідно помити і порізати навпіл (уздовж). Дістаємо з них все насіння за допомогою ложки. За допомогою дерев’яного молоточка відбиваємо очищені від насіння огірки.
Режим огірки навскіс. Кладемо у форму. Добре посаливаем. Додамо рисовий оцет. Ставимо все разом на час близько 5 хвилин наприклад, на підвіконня для того, щоб огірки промариновались.
Поки огірочки маринуються, ми час не втрачаємо і дрібно нарізаємо часник і перчик Чилі.
По закінченню 10 хвилин, замариновані огірки дістаємо і віджимаємо. Перекладаємо віджаті огірочки в іншу форму. Далі додаємо до огірків перець Чилі, часник, невелику кількість соєвого соусу і кунжутне масло (за бажанням).
Наші биті огірки готові. Ця закуска може споживатися і на обід і на вечерю в прикуску до гарячих страв. Ось такий простий рецепт!
Їсти подано! Приємного апетиту!