Биті огірки – найкраща закуска під горілочку

Биті огірки – найкраща закуска під горілочку – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Почнемо. Огірки необхідно помити і порізати навпіл (уздовж). Дістаємо з них все насіння за допомогою ложки. За допомогою дерев’яного молоточка відбиваємо очищені від насіння огірки.

Режим огірки навскіс. Кладемо у форму. Добре посаливаем. Додамо рисовий оцет. Ставимо все разом на час близько 5 хвилин наприклад, на підвіконня для того, щоб огірки промариновались.

Поки огірочки маринуються, ми час не втрачаємо і дрібно нарізаємо часник і перчик Чилі.

По закінченню 10 хвилин, замариновані огірки дістаємо і віджимаємо. Перекладаємо віджаті огірочки в іншу форму. Далі додаємо до огірків перець Чилі, часник, невелику кількість соєвого соусу і кунжутне масло (за бажанням).

Наші биті огірки готові. Ця закуска може споживатися і на обід і на вечерю в прикуску до гарячих страв. Ось такий простий рецепт!
Їсти подано! Приємного апетиту!