Борщ на качиної тушенке швидкого приготування

Борщ на качиної тушенке швидкого приготування – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Очистити картоплю і моркву. Нарізати дрібними кубиками, промити і залити водою в половину каструльки Відправити овочі на вогонь.

Всипати дрібно нарізану цибулю і роздавлений часник.

Додати тушонку. Варити борщ до закипання.

Влити томатний сік, щоб рідина заповнила всю каструльку. Варити страву до напівготовності картоплі.

Всипати рубану капусту і кріп. Готувати до м’якості картоплі і капусти. Довести суп до смаку за допомогою солі, цукру та оцту або лимонної кислоти.

Дати страві настоятися і подавати до столу! Готовий борщ можна присмачити сметаною або рубаним зеленим луком. Приємного апетиту!