Борщ вегетаріанський

Вегетаріанський борщ – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чистимо овочі.


Наливаємо воду (один літр) в каструлю, додавши дрібку солі, і ставимо на плиту. Дрібно ріжемо картоплю і капусту. Опускаємо овочі в каструлю.

Поки готується овочевий бульйон – готуємо обжарку. Для цього нарізаємо цибулю і помідор. Буряк натираємо на тертці. Складаємо все в сковорідку. Ставимо обсмажуватися на вогонь, додавши олію.

Чекаємо приготування бульйону. Додаємо в нього піджарку. Варимо ще 2 хвилини. Борщ готовий.

Розливаємо суп по тарілках, додавши зелень, сметану і спеції за смаком. Приємного Вам апетиту!