Броколі, цвітна і брюссельська капуста під сирно-сметанним соусом

Броколі, цвітна і брюссельська капуста під сирно-сметанним соусом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У великій кількості холодної води промити броколі, цвітну капусту і брюссельську капусту. Потім розібрати брокколі і цвітну капусту на суцвіття. Викласти всю капусту (всі три види) у чашу пароварки і готувати хвилин п’ятнадцять.

В цей же час можна зайнятися приготуванням сирно-сметанного соусу. Для цього слід підготувати будь-який твердий сир, дрібно натерти його і пересипати в миску. Додати вершки, перемішати.

Додати суміш перців, трохи солі, сметану. Насипати сушену петрушку, ретельно перемішати приготований соус.

Підготувати глибоку вогнетривкий посуд, змастити її маслом дно. Викласти суцвіття броколі, цвітної та брюссельської капусти, приготовані на пару.

Полити капусту сирно-сметанним соусом і зверху посипати панірувальними сухарями. Поставити в духовку, прогріту до двохсот градусів і запікати приблизно 8-10 хвилин.

Подавати до столу гарячим. Приємного апетиту!