
Інгредієнти
| Багет – довгий (французька) батон | |
| Вершкове масло – для смаження хліба | |
| Перець чилі – | |
| Часник – | |
| Кінза – | |
| Петрушка – | |
| Кріп – | |
| Цибуля зелена – | |
| Волоські горіхи – | |
| Журавлина – |
Як приготувати Брускети з зеленню
Покроковий рецепт

Довгий (французька) батон нарізати товщиною в 1-1,5 см. Обсмажити з обох боків на олії до золотистого кольору. Зелень промити, просушити. Кінзу, кріп, петрушку, перець чилі, часник дрібно порубати.

Зелену цибулю порізати на 3 частини, закинути в блендер. Додати туди ж волоські горіхи.

Подрібнити цибулю і горіхи (щоб суміш вийшла не в борошно, а трохи відчувалися горіхи).

З’єднати січену зелень і орехо-цибульну. Заправити оливковою олією.

Викласти приготовлену суміш на смажені шматки хліба.

Прикрасити журавлиною. Приємного апетиту!
