Інгредієнти
Багет – довгий (французька) батон | |
Вершкове масло – для смаження хліба | |
Перець чилі – | |
Часник – | |
Кінза – | |
Петрушка – | |
Кріп – | |
Цибуля зелена – | |
Волоські горіхи – | |
Журавлина – |
Як приготувати Брускети з зеленню
Покроковий рецепт
Довгий (французька) батон нарізати товщиною в 1-1,5 см. Обсмажити з обох боків на олії до золотистого кольору. Зелень промити, просушити. Кінзу, кріп, петрушку, перець чилі, часник дрібно порубати.
Зелену цибулю порізати на 3 частини, закинути в блендер. Додати туди ж волоські горіхи.
Подрібнити цибулю і горіхи (щоб суміш вийшла не в борошно, а трохи відчувалися горіхи).
З’єднати січену зелень і орехо-цибульну. Заправити оливковою олією.
Викласти приготовлену суміш на смажені шматки хліба.
Прикрасити журавлиною. Приємного апетиту!