Брускети з зеленню

Брускети з зеленню – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Багет – довгий (французька) батон
Вершкове масло – для смаження хліба
Перець чилі –
Часник –
Кінза –
Петрушка –
Кріп –
Цибуля зелена –
Волоські горіхи –
Журавлина –

Як приготувати Брускети з зеленню

Покроковий рецепт

Довгий (французька) батон нарізати товщиною в 1-1,5 см. Обсмажити з обох боків на олії до золотистого кольору. Зелень промити, просушити. Кінзу, кріп, петрушку, перець чилі, часник дрібно порубати.

Зелену цибулю порізати на 3 частини, закинути в блендер. Додати туди ж волоські горіхи.

Подрібнити цибулю і горіхи (щоб суміш вийшла не в борошно, а трохи відчувалися горіхи).

З’єднати січену зелень і орехо-цибульну. Заправити оливковою олією.

Викласти приготовлену суміш на смажені шматки хліба.

Прикрасити журавлиною. Приємного апетиту!