Брускетта з лососем, помідорами і авокадо

Брускетта з лососем, помідорами і авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо продукти.

Томати і перець нарізаємо кубиками, викладаємо на розігріту сковорідку. Смажимо 3-4 хв. Овочі не повинні перетворитися на кашу. Повинні залишитися “альденте”.

Овочі солимо, перчимо. Додаємо дрібно нарізаний часник. Все перемішуємо. Смажимо ще 1 хв. Тільки для того, щоб часник віддав свій аромат. Вимикаємо.

З авокадо виймаємо м’якоть. Закладаємо в блендер. Додаємо 1 ст. ложку оливкової олії, сік 1/2 лимона, щіпку солі. Подрібнюємо. Можна подрібнювати заглибним блендером до стану однорідної пасти. Але я не дуже люблю такий варіант, волію шматочками.

Чіабатту режим на 12 скибочок і підсушуємо, зручним для вас способом. Я робила це в мультепекаре. Але можна на сковороді або в духовці.

Далі, всі скибочки чіабатти змащуємо сиром. На чотири скибочки викладаємо подрібнену авокадо. На наступні чотири овочі. І останні чотири червоною рибою. Прикрашаємо лимоном, зеленню. Готово! Смакота…!