Готуємо продукти.
Томати і перець нарізаємо кубиками, викладаємо на розігріту сковорідку. Смажимо 3-4 хв. Овочі не повинні перетворитися на кашу. Повинні залишитися “альденте”.
Овочі солимо, перчимо. Додаємо дрібно нарізаний часник. Все перемішуємо. Смажимо ще 1 хв. Тільки для того, щоб часник віддав свій аромат. Вимикаємо.
З авокадо виймаємо м’якоть. Закладаємо в блендер. Додаємо 1 ст. ложку оливкової олії, сік 1/2 лимона, щіпку солі. Подрібнюємо. Можна подрібнювати заглибним блендером до стану однорідної пасти. Але я не дуже люблю такий варіант, волію шматочками.
Чіабатту режим на 12 скибочок і підсушуємо, зручним для вас способом. Я робила це в мультепекаре. Але можна на сковороді або в духовці.
Далі, всі скибочки чіабатти змащуємо сиром. На чотири скибочки викладаємо подрібнену авокадо. На наступні чотири овочі. І останні чотири червоною рибою. Прикрашаємо лимоном, зеленню. Готово! Смакота…!