Брускетта з лососем, помідорами і авокадо

Брускетта з лососем, помідорами і авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Чіабатта, томати, сир…!!! Ммм.. Це можна їсти нескінченно! По смаковим пристрастям-я італійка! Сьогодні готую брускетту. Страва родом, звичайно ж, з Італії. Їжа простолюдинів. Проста, смачна та ситна. Рецептів брускетти величезна кількість. Фантазувати можна нескінченно. Основа – підсушений хліб. А на нього все що завгодно, починаючи від овочів і закінчуючи м’ясом і рибою. Але я сьогодні не буду відходити від класики. Але внесу свої нотки в блюдо. Брускетта підійде, як для швидкого, легкого перекусу, так само, як закуска до святкового столу. А ще може бути стравою “Ой, раптово нагрянули гості!”

Покроковий рецепт