Булгур з болгарським перцем

Булгур з болгарським перцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Цибулю і моркву промити, очистити. Цибулю нарізати кубиками. Моркву натерти на тертці.

2. Болгарський перець промити, розрізати навпіл, видалити серцевину, нарізати скибочками.


3. Цибулю обсмажити на рослинному маслі. Потім додати моркву і болгарський перець і ще трохи обсмажити всі овочі.


4. Всипати булгур і добре перемішати, щоб всі зернятка вкрилися маслом. Смажити 5 хвилин.


5. Додати всі приправи, ще раз все перемішати. Потім підлити трохи води. Накрити кришкою. Коли вся вода вбереться, додати знову трохи. І так робити, поки булгур не буде готовий. Це десь 15-20 хвилин.

5. Можна подавати!