Варіант повноцінного прийому їжі
Інгредієнти
яловичина – 700 грам | |
морква – 80 грам (1 штука) | |
цибуля ріпчаста – 40 грам ( половинка цибулини) | |
булгур – 150 грам | |
масло рослинне – 10 мілілітрів ( для змащування сковороди) | |
вода – 400 мілілітрів |
Рецепт дуже смачного, корисного , високобілкової страви, яке відмінно підійде в якості обіду або вечері. Готувати таке блюдо нескладно і це не займе багато часу.
Харчова цінність на 100 г:
Калорійність: 141 кілокалорій.
Білки: 11 грам.
Жири: 7 грам.
Вуглеводи: 7 грам.
Приємного приготування!
Покроковий рецепт
1. Беремо яловичину. Її необхідно промити, нарізати на кубики.
2. З допомогою терки подрібнюємо моркву. Сковороду змащуємо маслом, потім додаємо воду і смажимо моркву і яловичину 20 хвилин.
3. Беремо булгур. Його необхідно промити. Потім висипаємо його до яловичині і моркви. Накриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин, іноді помішуючи.
Булгур з овочами готовий! Приємного апетиту!