Булгур з яловичиною

Булгур з яловичиною – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Варіант повноцінного прийому їжі

Інгредієнти

яловичина – 700 грам
морква – 80 грам (1 штука)
цибуля ріпчаста – 40 грам ( половинка цибулини)
булгур – 150 грам
масло рослинне – 10 мілілітрів ( для змащування сковороди)
вода – 400 мілілітрів

Як приготувати Булгур з яловичиною

Рецепт дуже смачного, корисного , високобілкової страви, яке відмінно підійде в якості обіду або вечері. Готувати таке блюдо нескладно і це не займе багато часу.
Харчова цінність на 100 г:
Калорійність: 141 кілокалорій.
Білки: 11 грам.
Жири: 7 грам.
Вуглеводи: 7 грам.

Приємного приготування!

Покроковий рецепт

1. Беремо яловичину. Її необхідно промити, нарізати на кубики.

2. З допомогою терки подрібнюємо моркву. Сковороду змащуємо маслом, потім додаємо воду і смажимо моркву і яловичину 20 хвилин.


3. Беремо булгур. Його необхідно промити. Потім висипаємо його до яловичині і моркви. Накриваємо кришкою і тушкуємо 30 хвилин, іноді помішуючи.
Булгур з овочами готовий! Приємного апетиту!