Секрет розсипчастого булгуру в тому, що я смажу його на сухій сковорідці 3-4 хвилини. Потім додаємо рослинне масло і смажимо булгур ще 2-3 хвилини.
Поки смажимо булгур, постійно помішуючи, цибулини ріжемо дрібно і додаємо до булгуру. Протушиваем і паралельно нарізаємо дрібними кубиками солодкий перець, додаємо в сковороду, тушкуємо. І натираємо на дрібній тертці моркву і знову додаємо до наших інгредієнтів. Не забуваємо посолити)
Перемішуємо. протушиваем 2 хвилини і додаємо воду, накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності, постійно помішуючи, щоб не пригоріла. Коли булгур готовий, додаємо зелений горошок і протушиваем ще 2 хвилини.
Красиво викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню або приправами і вечеряємо!
Приємного апетиту!