Відмовитися від рибного бургера неможливо, особливо, коли під рукою є техніка. Готуйте бургери заздалегідь і ситний перекус вам забезпечений.
Покроковий рецепт
1. Філе минтая подрібніть, використовуючи м’ясорубку. Додайте спеції і яйце. З отриманого фаршу сформуйте дві рибні котлети.
2. Прогрійте сковороду з оливковою олією. Кожну котлету опустіть у кукурудзяну муку і відправте смажитися до готовності.
3. Булку розріжте на дві частини і обсмажте з одного боку до золотистого кольору.
4. Приготуйте заправку. Солоний огірок натріть на дрібній тертці.
5. У мисці змішайте майонез, гірчицю і тертий квашений огірок.
6. На нижню частину булки викладіть смажену котлету з минтая, потім майонезну заправку і потім жменя листя руколи. Накрийте бургер другою частиною булки. Подавайте до столу.