Швидко, просто і смачно. Відмінна закуска для компанії.

Інгредієнти
| Круглий Лаваш – 4 шт. | |
| Грецький Йогурт без добавок – 200 гр. | |
| Перець чорний мелений – за смаком | |
| Сіль – за смаком | |
| Куряче філе – 300 гр. | |
| Помідори – 2 шт. | |
| Цибуля ріпчаста – 2 головки | |
| Часник – 2 зубчики | |
| Лимон – 1/2 шт. | |
| Петрушка – невеликий пучок | |
| Перець болгарський – 1 шт. | |
| Квасоля консервована – 1 банка 300 гр. | |
| Кетчуп – 3 столові ложки | |
| Олія соняшникова – 2 столові ложки |
Для приготування страви потрібні прості продукти, які знайдуться в найближчому магазині. Готується швидко. Якщо гості на порозі – ідеально.
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для приготування страви.


Ріпчасту цибулю дрібно порізати і обсмажити до золотистого кольору на рослинній олії.


Куряче філе порізати смужками і обсмажити з цибулею 3-4 хвилини.


Порізати перець, помідори і часник. Додати в сковороду, обсмажити близько 2-3 хвилин.

Петрушку порізати.

Додати в сковороду консервовану квасоля, кетчуп, сіль, перець. Протушкувати близько 5 хвилин.

Вимкнути вогонь, додати зелень, перемішати.


Приготувати соус: змішати грецький йогурт, сік лимона, сіль і чорний мелений перець.



Викласти начинку на лаваш, полити соусом, згорнути в кульок.

Подавати теплим. Приємного апетиту!
