Покроковий рецепт
На рослинному маслі обсмажити дрібно нарізаний часник і цибулю до золотистого кольору. Додати фарш, смажити ще 10-15 хвилин. Посолити, поперчити, перемішати.
Квасоля вилити в чашу для блендера (трохи залишити томатного соусу), пюрировать.
Додати тертий сир, перемішати ложкою.
На корж викласти бобову суміш.
Потім викласти шар фаршу.
Маслини, нарізані колечками або навпіл.
Корж загорнути в трубочку. Повторити весь процес з іншими коржами.
Бурітто викласти на плоску тарілку, посипати зверху тертим сиром, полити томатним соусом. Поставити запікатися в духовку на 10 хвилин при температурі 160 С.
Перед подачею прикрасити зеленню і маслинами.
Приємного апетиту!