Буряковий салат з черемшею

Буряковий салат з черемшею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматний пряний салат з буряка і черемші – смачне і корисне весняно страву на швидку руку!

Інгредієнти

Буряк – 3 шт.
Рослинне масло – опціонально
Сіль – за смаком
Перець чорний – за смаком
Черемша – невеликий пучок
Майонез – опціонально

Як приготувати Буряковий салат з черемшею

Смачний, ароматний і корисний салат з буряком і черемшею – ідеальний перекус з запеченого коренеплоду і пряної зелені. Блюдо просте в приготуванні, швидке і легке, особливо, якщо в холодильнику є запаси печеного буряка. Щоб полегшити блюдо і зробити його дієтичним, краще всього заправити її маслом – гарбузовим, оливковою або кунжутним.

Покроковий рецепт

Буряк очистити від шкірки і нарізати на великі брусочки. Промити і обсушити серветкою.

Викласти бурякові шматочки у форму для запікання, выстеленную пергаментним папером. Посолити і поперчити буряк, полити рослинним маслом. Відправити в духову шафу – запікати до м’якості при 180 градусах. Для цього знадобиться всього сорок хвилин в електричній духовці.

Охолоджену буряк натерти на крупній тертці.

Подрібнити черемшу і додати до коренеплоду. Приправити страву, посолити і поперчити.

Заправити страву майонезом і подавати! Приємного апетиту!