Інгредієнти
Багет – 6 шматочків | |
Рослинне масло – 1 ст. л. | |
Яйця курячі – 2 шт. | |
Вершкове масло – 1 ст. л. | |
Листя салату – жменя | |
Слабосолона сьомга (або форель) | |
Зелень – кілька гілочок |
Як приготувати Бутерброди з сьомгою і яйцем
Покроковий рецепт
Французький батон нарізати. Шматочки обсмажити на рослинному маслі з обох боків до золотистого кольору.
Яйця збити у глибокій мисці. Смажити на вершковому маслі на сковороді, періодично перемішуючи.
Шматочки смаженого хліба викласти на плоску тарілку. На кожен тост викласти по листку салату. На салат викласти по 2 чайні ложки смаженого яйця.
Червону рибу нарізати на тонкі смужки. Кожен шматочок згорнути рулетиком. Прикрасити бутерброд вийшла трояндочкою з риби і зеленню.
Приємного апетиту!