Бутерброди зі свининою та овочами

Бутерброди зі свининою та овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Подавати можна відразу, але деякі воліють перед вживанням прогріти бутерброди в мікрохвильовій печі. Час приготування вказано без варіння м’яса.

Покроковий рецепт

1. М’ясо відварюють заздалегідь в злегка підсоленій воді і з лаврушечкой. Потім остуджують. Остигле м’ясо рвуть руками на тонкі волокна.

2. Червоний цибулю обчищають, нарізають півкільцями. Огірочок миють і нарізають тонкими кільцями.

3. Булочку ріжуть навпіл. На нижній шар булочки викладають скибочки м’яса. Пару полуколечек цибулі і кілька гуртків огірків.

4.Другу частину булочки змащують соусом, приготованим з майонезу та кетчупу. Але ви можете змастити будь-яким іншим улюбленим соусом або спеціальним соусом до м’яса, купленим в магазині.

5. Накриваємо «кришечкою» наш нижній шар 0 булочку з мисом і овочами і подаємо до столу. Приємного апетиту!

6. Подавати можна відразу, але деякі воліють перед вживанням прогріти бутерброди в мікрохвильовій печі.