Бутербродики з буряком і часником

Бутербродики з буряком і часником – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пару свеколок відваріть до готовності. Коріння і стебла при цьому краще не обрізати, щоб не виварювалися всі вітаміни.

Готову буряк остудіть і потім почистіть.

Натріть буряк на середній або на дрібній тертці (це вже кому як подобається).

Часник почистіть і натріть на дрібній тертці (можна видавити через чеснокодавку).

У глибоку чашу перекладіть терту буряк і часник. Додайте в чашу майонез і сіль за смаком, добре перемішайте.

Багет наріжте скибочками. Викладіть на хлібець салат з буряка. Прикрасити свіжим кропом , рубаним зеленим цибулею і подавайте до столу. Приємного апетиту!