Часникова булочка з овочами і сирним сиром

Часникова булочка з овочами і сирним сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Булочка з ароматом часнику і набором овочів – здоровий перекус

Інгредієнти

капуста – жменя
очищені великі часточки часнику – 1 зубчик
свіжа булочка – 1 т
будь-які спеції для овочевих страв – за смаком
сирний сир – 30 г
зелень – за смаком
невеликий свіжий огірок – кілька колечок

Як приготувати Часникова булочка з овочами і сирним сиром

Ароматний сендвіч з овочевим салатом і огірками ідеально підійдуть як ситної закуски до святкового столу або до перекусу.

Інгредієнти:

– капуста (одна штука);

– очищені зубчики часнику великі (дві штуки);

– свіжа булочка;

– будь-які спеції для овочевих страв (за смаком);

– сирний сир (34 м);

– салату Айсберг, зелень;

– невеликий свіжий огірок (одна штука).

Покроковий рецепт

Булочку розрізати навпіл, натерти часником, потім змастити сирним сиром. Присипати спеціями.

Почистити моркву і натерти її дрібно. Салат айсберг порвати руками, капусту дрібненько нашаткувати. Огірок порізати кільцями.

Викласти на булочку терту моркву, капусту, траву, айсберг і огірочок.

Накрити “кришкою” булочки, змащеній так само сирним сиром. Подавати до столу.