Булочка з ароматом часнику і набором овочів – здоровий перекус
Інгредієнти
капуста – жменя | |
очищені великі часточки часнику – 1 зубчик | |
свіжа булочка – 1 т | |
будь-які спеції для овочевих страв – за смаком | |
сирний сир – 30 г | |
зелень – за смаком | |
невеликий свіжий огірок – кілька колечок |
Ароматний сендвіч з овочевим салатом і огірками ідеально підійдуть як ситної закуски до святкового столу або до перекусу.
Інгредієнти:
– капуста (одна штука);
– очищені зубчики часнику великі (дві штуки);
– свіжа булочка;
– будь-які спеції для овочевих страв (за смаком);
– сирний сир (34 м);
– салату Айсберг, зелень;
– невеликий свіжий огірок (одна штука).
Покроковий рецепт
Булочку розрізати навпіл, натерти часником, потім змастити сирним сиром. Присипати спеціями.
Почистити моркву і натерти її дрібно. Салат айсберг порвати руками, капусту дрібненько нашаткувати. Огірок порізати кільцями.
Викласти на булочку терту моркву, капусту, траву, айсберг і огірочок.
Накрити “кришкою” булочки, змащеній так само сирним сиром. Подавати до столу.