Для таких грінок підійде будь-який хліб, житній, білий або батон нарізний
Інгредієнти
Хліб – Півбуханки | |
Часник – 2-3 головки | |
Масло рослинне – 3 столові ложки | |
Сіль, перець – За смаком |
Часникові сухарики чудово підійдуть до будь-якого супу, особливо добре поєднуються з гороховим супом
Покроковий рецепт
Приготуємо необхідні інгредієнти. В рецепті взятий хліб Дарницький, але можна взяти будь-який інший, або змішати два-три сорти.
Ріжемо хліб на кубики
Змішуємо в мисці масло, сіль, перець і видавлюємо часник через чеснокодавку, ретельно розмішуємо
Розігріваємо духовку до 150 градусів. Викладаємо хліб на деко і поливаємо підготовленою сумішшю. Добре все перемішуємо руками, щоб рівномірно розподілити масло, часник і спеції. Можна трохи підсолити хліб зверху. Відправляємо деко в духовку на 15-20 хвилин
Грінки повинні трохи зарум’яниться, дістаємо, остуджуємо і можна додавати в супи, салати.
Приємного апетиту!