Сирно-часниковий хліб

Сирно-часниковий хліб – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо смачно і корисно… Рецепт сирно-часникового хліба з покроковим приготуванням.

Інгредієнти

Тісто для хліба:
борошно – 250 г + для замісу
тепла вода – 15 мл
масло – 20 г
цукрова пудра – 2 столові ложки
сіль – 1 чайна ложка
пекарські дріжджі – 7 г (1 пакетик)
Для часникового масла:
солоне масло – 150 г розм’якшене
часник – 5 зубчиків
свіжа петрушка – 1 велика жменька нарізаної
свіже листя шавлії – 3 ложки подрібнених
чебрець – 1 невелика гілочка
цибуля – 1 нарізаний
Верхній шар хліба:
сир моцарелла – 200 г нарізаний тонкими скибочками

Як приготувати Сирно-часниковий хліб