Готуємо смачно і корисно… Рецепт сирно-часникового хліба з покроковим приготуванням.
Інгредієнти
Тісто для хліба: | |
борошно – 250 г + для замісу | |
тепла вода – 15 мл | |
масло – 20 г | |
цукрова пудра – 2 столові ложки | |
сіль – 1 чайна ложка | |
пекарські дріжджі – 7 г (1 пакетик) | |
Для часникового масла: | |
солоне масло – 150 г розм’якшене | |
часник – 5 зубчиків | |
свіжа петрушка – 1 велика жменька нарізаної | |
свіже листя шавлії – 3 ложки подрібнених | |
чебрець – 1 невелика гілочка | |
цибуля – 1 нарізаний | |
Верхній шар хліба: | |
сир моцарелла – 200 г нарізаний тонкими скибочками |
Як приготувати Сирно-часниковий хліб
Сторінка: 1 2