Готуємо смачно і корисно – рецепт сирно-часникового хліба з покроковим приготуванням.
Покроковий рецепт
Розведіть дріжджі у воді. Добре перемішайте, щоб дріжджі повністю розчинилися. Розтопіть масло. Змішайте борошно з сіллю і розплавленим маслом. Замісіть м’яке тісто.
(Не забувайте, що дріжджі і сіль разом змішувати не можна, тому що сіль «вбиває» дріжджі. Тому не додавайте сіль у склянку з дріжджами!)
Розділіть тісто навпіл. Сформуйте ковбаски. Помістіть їх на деко, покрите папером для випічки. Дайте постояти 2 години, нехай підніметься.
Коли тісто піднялося, розігрійте духовку до 180 ° C. Помістіть хліб у духовку і випікайте близько 15 хвилин. Багет не повинен впасти. Вийміть хліб з духовки і дайте йому повністю охолонути.
Підготуйте часникове масло.
Змішайте всі інгредієнти, які зазначені для часникового масла. Якщо у вас виникли проблеми зі змішуванням інгредієнтів, розтопіть масло (зовсім трохи) в мікрохвильовій печі.
Коли хліб охолоне, надріжте його на відстані 1,5 см, не розрізаючи дно.
Злегка часникове масло розтопіть і, пензлем, щедро в кожному надрізі, намажте хліб. У кожен надріз вставити шматочок моцарели.
Запікайте багет з сиром близько 10 хвилин при температурі 180 ° C або до тих пір, поки не розплавиться сир. Приємного апетиту!