Готуємо часникові грінки
Інгредієнти
нарізний батон – 1 батон | |
часник – 4 зубчики | |
рослинної олії – 2 ст. л. | |
солі без гірки – 1 ч. л. | |
паприка – 1/2 ч. л. | |
чорного перцю – 1/2 ч. л. або по вксусу | |
коріандру – 1/2 ч. л. |
Домашні грінки дуже легко приготувати. Вони відновлять ваші страви, супи і салати перетворяться на щось абсолютно чарівне.
Покроковий рецепт
Приготування часникового грінок:
Часник видавити через спеціальний прес.
У невеликій ємності змішати рослинне масло, часник, сіль і прянощі. За бажанням можна додати подрібнений перець чилі.
Батон нарізати невеликими кубиками.
В целофановий пакет висипати хліб і влити масляну суміш. Все добре, але акуратно перемішати.
Викласти на деко з пергаментним папером і запікати в розігрітій до 180° духовці протягом 10 хв.
Як тільки грінки підсохнуть і підрум’яняться, витягнути їх з духовки і пересипати на паперовий рушник і дати охолонути.
Можна використовувати в приготуванні салатів, добавці до супів або в якості закуски.