Часниковий суп з болгарським перцем
Інгредієнти
Картопля – 2 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Часник – 1 головка | |
Болгарський перець – 3 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Паприка – 1 ст. л. |
Цікавий варіант простого в приготуванні супу з болгарським перцем і часником. Часник в цьому супі не буде давати гостроту, тому що буде підсмажений, зате буде давати просто неймовірний аромат
Картопля – 2 шт.
Покроковий рецепт
1. Цибулю промити, нарізати четвертинками і підсмажити на сковороді на соняшниковій олії.
2. Болгарський перець помити, вирізати серцевину і нарізати смужками. Додати до цибулі. Обсмажити.
3. Картоплю помити, очистити і нарізати маленькими кубиками. Додати до цибулі з болгарським перцем і злегка підсмажити.
4. Часник очистити, видавити через чеснокодавку і додати до овочів. Також трохи підсмажити.
5. Всю цю овочеву масу перекласти в каструлю, залити водою. Посолити, додати паприку. Я спочатку не думала додавати її, але колір супу виходив зовсім сумний, оскільки перець був тільки зелений. Але якщо у вас в наявності є червоний або оранжевий, то без паприки можна сміливо обійтися.
6. Приємного апетиту!