Чебуреки з курячим фаршем

Чебуреки з курячим фаршем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Як вже було заявлено, існує безліч варіантів приготування тіста для смачних домашніх чебуреків. У даному рецепті пропонується замісити тісто, використовуючи маргарин. Таке тісто для чебуреків виходить після смаження на сковороді хрустким, з пузыриками. Що стосується начинки для домашніх чебуреків, то в запропонованому рецепті використовується магазинний курячий фарш. Він має ніжну структуру, що, звичайно ж, відбивається на смак готових чебуреків. Курячий фарш для начинки доповнено порубаним ріпчастою цибулею і подрібненою свіжою зеленню (у нашому випадку – це кріп). Крім цибулі і кропу складу начинки можна урізноманітнити улюбленими спеціями, наприклад, сумішшю мелених перців. Про те, як посмажити ситні домашні чебуреки з курячим фаршем на сковороді, розповідається в нижчеподаному рецепті. А супроводжуючі фото допоможуть вам реалізувати рецепт без труднощів.

Покроковий рецепт