Червона риба, запечена в духовці

Червона риба, запечена в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Заздалегідь промаринованная червона риба виходить ніжною і соковитою. Раджу взяти рецепт в закладочкі :))

Покроковий рецепт

Рибу помити, очистити від луски і нутрощів, порізати на порції. Або ж взяти готові стейки (як у мене).

Приготувати маринад для риби. Змішати сік одного лимона, приправу для риби, сіль і мелений перець. Перемішати маринад.

Рибу викласти одному шаром на тарілку і залити лимонним маринадом. Залишити маринуватися близько 1 години, натягнувши на тарілку харчову плівку (щоб риба не обветривалась).

Промаринованную рибу викласти на деко, вистелений пергаментним папером або фольгою (папір попередньо скропити рослинним маслом).

Запікати стейки риби в духовці, розігрітій до 180 градусів близько 20 хвилин

Готову червону рибу найкраще вживати гарячої. Приємного апетиту!