Червона риба запечена з картоплею

Червона риба запечена з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для рецепту необхідний цілісний шматок червоної риби свіжої або замороженої, картопля, майонез, сіль, чорний перець.
Для страви підійде як філе так і стейк. При необхідності рибу заздалегідь розморозити, добре промити під проточною водою. Дати стекти рідини. Рибу добре натерти сіллю і перцем і укласти посередині листа застеленого фольгою.

Картоплю очистити, помити і порізати на тонкі скибочки товщиною 0,5-1 див.

Скибочки картоплі викласти на деко навколо риби.

Зверху картоплю і рибу з допомогою силіконової кисті злегка змастити майонезом. Закрити блюдо зверху фольгою і відправити на годину в розігріту до 180 градусів духовку.

Через годину дістати з духовки. Відкрити блюдо, прибравши фольгу зверху і повернути в духовку ще на 15 хвилин для утворення скоринки.

При подачі посипати свіжою зеленню. Чудовий вечеря готова.