Для рецепту необхідний цілісний шматок червоної риби свіжої або замороженої, картопля, майонез, сіль, чорний перець.
Для страви підійде як філе так і стейк. При необхідності рибу заздалегідь розморозити, добре промити під проточною водою. Дати стекти рідини. Рибу добре натерти сіллю і перцем і укласти посередині листа застеленого фольгою.
Картоплю очистити, помити і порізати на тонкі скибочки товщиною 0,5-1 див.
Скибочки картоплі викласти на деко навколо риби.
Зверху картоплю і рибу з допомогою силіконової кисті злегка змастити майонезом. Закрити блюдо зверху фольгою і відправити на годину в розігріту до 180 градусів духовку.
Через годину дістати з духовки. Відкрити блюдо, прибравши фольгу зверху і повернути в духовку ще на 15 хвилин для утворення скоринки.
При подачі посипати свіжою зеленню. Чудовий вечеря готова.