Червоні оладки з буряка і цукіні

Червоні оладки з буряка і цукіні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Покроковий рецепт

Запекти в духовці до м’якості буряк, потім остудити її, очистити від шкірки і нарізати довільними шматками, потім відправити в миску.

Порубати промитий зелену цибулю, нарізати довільними шматками цукіні. Потім відправити ці компоненти в миску, подрібнити все блендером.

Далі, в приготоване овочеве пюре додати трохи солі і збиті курячі яйця, насипати рисову муку, перемішати.

Приправити приготоване овочеве тісто невеликою кількістю меленого перцю, після цього поставити на помірний вогонь сковорідку, прогріти в ній олію.

Обсмажити в гарячому маслі бурякові оладки з цукіні з обох сторін.

Подавати оладки можна як овочеву закуску. А можна присипати подрібненими горіхами і медом і подавати як десерт. Приємного апетиту!