1. Спочатку разом відварюють картоплю з морквою, далі очищають, натирають на тертці з великими отворами. Готове м’ясо ріжуть невеликими кубиками. Зелену цибулю дрібно ріжуть. Яйця відварюють, охолоджують, чистять і натирають на тертці. Волоські горіхи дрібно рубають.
2. Готують плоске блюдо для сервірування і починають викладати шари. Спочатку половина тертої картоплі, всю моркву, потім м’ясо, дрібно нарізаний зелений лук і сир зверху.
Потім дрібно січені горішки, шар із зеленого консервованого горошку (рідина злити). Завершують салат шаром тертої картоплі і тертими яйцями.
3. Кожен шар потрібно промащувати майонезом. Між м’ясним шаром і зеленою цибулею майонез не потрібен. Прикрасити салат можна часточками лимона і/або зеленню.
4. Перед подачею салату потрібно настоятися хоча б дві години в холодильнику – так всі компоненти встигнуть «здружитися між собою.