Деруни з мясом

Картопляні зрази готуються швидко і легко

Інгредієнти

Картопля великий – 3 шт.
Яйце – 2 шт.
Цибуля – 1 шт.
Борошно – 4 ст. л.
Фарш – 100-150 г
Сіль – за смаком
Перець – за смаком

Як приготувати Деруни з м’ясом

Дуже смачні картопляні деруни (картопляні деруни) з м’ясом

Покроковий рецепт

Картоплю і цибулю натерти на дрібній тертці


До картопляної маси додати яйце, борошно, сіль, спеції і перемішати

Фарш посолити, поперчити і додати приблизно пів склянки теплої води. Добре перемішати.



На добре розігріту сковороду ложкою викласти картопляну масу, розрівняти. Зверху покласти невелику кількість фаршу і знову картопляну масу. Обсмажити з двох сторін на середньому огн.

Дивіться також:  Картопляні деруни на сковороді з грибами