Десерт – смажені яблучка

Десерт – смажені яблучка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт дуже простий. Вимагає мінімум зусиль. З продуктів лише яблука, кориця і солодке…мед і цукор

Інгредієнти

Яблука – ~8 шт
Вода – за бажанням
Рослинне масло – 1 ст. ложка
Кориця – 1 ст. ложка
Цукор – 1-2 ст. ложки
Мед – 1-2 ст. ложки

Як приготувати Десерт – смажені яблучка

Смажені яблучка з медом і корицею-це дуже смачно, особливо з чаєм!

Покроковий рецепт

1. Порізати яблука тоненько на четвертинки., видаливши серцевину.

2. Розігріти сковорідку з рослинним маслом. Викласти на неї яблука і смажити на невеликому вогні.

3. Потім додаємо цукор

4. І мед. Іноді помішуючи тушкуємо близько 15 хвилин під закритою кришкою. Якщо почне горіти, допускається додати трохи води.

5. Коли страва буде вже готовим або залишиться пару хвилин, додаємо корицю (кількість регулюємо за смаком).

6. От і все! Це блюдо дуже смачне, коли гаряче! Всім приємного апетиту!