Морквяний крем-суп з шавлією чудово підійде для діток, а також для людей, які дотримуються посту, або певну дієту
Інгредієнти
Морква – 6 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Листя шавлії – для подачі | |
Вода – ~2 літри (або більше) |
Легкий, яскравий і дуже корисний суп з моркви. Адже морква – це прекрасне джерело каротину та інших вітамінів. Підійде діткам, вегетаріанцям і людям, які стежать за здоров’ям, а також людям, що дотримують піст або дієту.
Яскравий помаранчевий колір піднімає настрій. Він дуже простий у приготуванні, адже в нього входять лише 2 компоненти. Так що, такий супчик не тільки принесе смакове насолоду, але ще й заощадить бюджет.
Покроковий рецепт
1. Цибулю і моркву помити, нарізати шматками будь-якої величини.
2. Скласти порізані овочі в каструлю, залити водою, посолити за смаком і варити до готовності.
3. Готовий суп збити заглибним блендером в пюре. При подачі прикрасити листям шавлії. У мене сухі листочки, тому я їх трохи розтерла в руках і посипала суп. Приємного апетиту!