Дитячий суп-локшина на курячому бульйоні

Дитячий суп-локшина на курячому бульйоні – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Давайте приготуємо легкий супчик – локшину – на курячому бульйоні. Таке перше блюдо цілком урізноманітнити ваш обідній перекус.

Інгредієнти

Курка для бульйону – 350 гр
Вода – 2 л
Картопля – 2-3 шт.
Морква – 0,5 шт.
Цибуля – 0,5 шт.
Зелень свіжа – за смаком
Локшина яєчна – 1,5 жмені
Сіль – за смаком

Як приготувати Дитячий суп-локшина на курячому бульйоні

Для приготування курячої локшини вам потрібно м’ясо з будь-якої частини птиці. Можна використовувати різні частини: крила, грудку, стегна. Відповідний по вазі шматок курочки відваріть до готовності. Потім куряче м’ясо вийміть, сам бульйон, приправте за смаком сіллю. Продовжуйте варити локшину наступним чином.

Покроковий рецепт

Очищаємо картопляні бульби, перекладаємо їх на обробну поверхню і нарізаємо у формі маленьких шматочків. Перекладаємо нарізку з картоплі в курячий бульйон.

Очистіть моркву і половину цибулі. Подрібніть інгредієнти для варіння локшини зручним для вас способом. Пропонуємо морквину натерти тонкою соломкою, а цибулю подрібнити шматочками. Перекладаємо подрібнені овочі в каструлю до картоплі. Продовжуємо варити майже до готовності (близько 20 хвилин).

Відміряємо потрібну кількість яєчної локшини.

Додаємо локшину в суп. Варимо не більше п’яти хвилин. В іншому випадку локшина розвариться сильно.

Готову локшину на курячому бульйоні в кінці приготування присипаємо посіченою свіжої зеленню. За бажанням куряче м’ясо після остужения можна нарізати дрібними шматочками і додати в локшину.

Приємного всім апетиту!