Дитячий суп

Дитячий суп – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Насамперед нам потрібно зварити бульйон. Саме м’яке м’ясо для дитини це курка, але у мене на жаль не було в заморожуванні цього м’яса, тому я зварила бульйон з свинячого реберця. Приблизно м’яса потрібно вариться хвилин 30-40, для того що б бульйон вийшов прозорим, вогонь повинен бути слабкий, і вода їли кипіти і при цьому солити його не слід.


Після цього раджу свинину не багато остудити, для того що б було легше обробляти. Так як моя дитина не сильно любить м’ясо, мені доводиться його дрібно нарізати.

Наступний крок підготовка інгредієнтів. Для цього миємо, чистимо і ріжемо всі овочі.

Ріжемо картоплю кубиками.Чим дрібніше ви це зробите, тим простіше дитині буде його з’їсти.

Кубиками ріжемо цибулю і тремо моркву на середній тертці. Спочатку злегка засмажуємо цибулю, після до нього додаємо моркву. Смажимо кілька хвилин, до появи золотистого кольору.

Коли картопля буде готовий, додаємо до неї засмажені овочі та макарони. Тепер розповідаю секрет страви правильно вибрані макарони. Моя дитина дуже любить алфавіт, саме його я і використовую в суп, тим діткам, які люблять тварин, або цифри, можна також знайти підходящу крупу. Продаються вони у великих супермаркетах. Головне не потрібно сипати дуже багато, макарони дуже набухають, і може вийде каша, грам 100-150 буде цілком достатньо.


Варимо макарони 5 хвилин, після чого солимо, додаємо зелень, залишаємо на вогні ще кілька хвилин і вимикаємо. Дитина з великим задоволенням з’їдає всю тарілку, і при цьому ще й повторює алфавіт.