Дієтичний буряковий салат з руколою і сиром

Дієтичний буряковий салат з руколою і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Буряк спочатку відварюють, охолоджують. Потім чистять, розрізають навпіл і нарізають скибочками. Якщо буряк великого розміру нарізайте овоч так, щоб зручно було їсти.

2. Часник очищають, подрібнюють ножем або тиснуть через чеснокодавку.

3. Очищені горіхи нарубують не дуже дрібно (можна закинути і цілими, це вже кому як подобається).

4. Підготовлену буряк змішують з руколою, часником, журавлиною і горіхами.

5.Готують заправку. Змішують 2 столові ложки оливкової олії, 2 столові ложки бальзамічного оцту, додають гірчицю, сіль за смаком перець. Все перемішують.

6. Заправляють салат з буряка приготовленою сумішшю, перемішують, подають до столу.